Regulile concursului
1
Completează toate datele necesare pe pagina principală. Important - introduce doar numele, prenumele și adresa reale, doar așa vei primi cadoul. Suntem întotdeauna gata să te ajutăm dacă apar probleme la această etapă.
2
Creează un profil personal (vom trimite un email explicativ) și completează ancheta, în caz că nu ai făcut-o deja.
3
Aștepți data de 20 decembrie, când sistemul Random va selecta participantul pentru care vei fi Santa. Vom trimite adresa de e-mail și profilul personal ale acestuia.
4
Studiezi ancheta destinatarului și cumperi/creezi cadoul.
5
Trimiți cadoul cum ți-i mai comod (Curier Rapid, Nova Poshta sau Poșta Moldovei). IMPORTANT: fotografiază cadoul și chitanța expedierii. Astfel, te vom putea adăuga în lista „Santa cei Buni” :) și vei participa la tombola cu premii valoroase. Încarcă fotografia în profilul personal.
6
Vei primi cadoul și la fel vei încărca fotografia cu cadoul pe site, astfel încât să nu ne facem griji pentru tine. Gata! Acum sărbătorile au devenit mult mai magice :)
FAQ
În primul rând - verifică corectitudinea e-mailului scris. Dacă totul este corect, atunci scrie-ne în chat (în fereastra din partea de jos a site-ului) sau pe orice rețea de socializare - Facebook, Instagram, Vkontakte. Uneori, mesajul se poate pierde în Spam.
Nu-ți face griji! Ai timp destul până pe 20 decembrie pentru a corecta greșeala în profilul personal.
Cu o zi înainte de distribuirea adreselor, vom trimite o scrisoare pe email, astfel te vei putea dezabona. Sau scrie-ne și vom elimina datele tale din lista Santa.
Verifică adresa de e-mail (și folderul Spam!) Și profilul personal de pe site. Dacă nu este nimic acolo, atunci scrie-ne - neapărat te vom ajuta.
De obicei, livrarea unui cadou durează mult timp, așa că nu-ți faceți griji prea devreme. Dacă a trecut mai mult de o lună de la trimiterea adreselor, atunci scrie-ne - îl vom contacta pe Santa tău pentru a afla care este problema.
Dacă cererea ta este respinsă, înseamnă că nu ai îndeplinit corect condițiile tombolei. Pentru a participa, trebuie să încarci pe profilul personal o fotografie cu cadoul și chitanța care dovedesc că a fost trimis de la oficiul poștal.
Dacă nu utilizezi serviciile poștale, încarcă în profilul personal o fotografie cu cadoul, precum și o fotografie a cadoului persoanei care l-a primit.