Regulament oficial al Tombolei

„Câștigă Gadgets de la Orange cu Secret Santa”

1. Organizatorul și Regulamentul oficial al Tombolei.

Tombola „Câștigă gadgeturi de la Orange participând la Secret Santa” (denumit în continuare „Tombola”), organizată de SRL PAHOTIN&CO, (denumit în continuare "Organizator"), înregistrată la următoarea adresă: Republica Moldova, Chișinău, str. Aerodromului 7/2, ap. 62, 1017600025574. Participanții la Tombolă trebuie să respecte termenii și condițiile stipulate în regulamentul oficial al Tombolei (în continuare - „Regulament oficial”). Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în Regulament, făcând mai întâi un anunț public. Textul regulamentului este un document furnizat gratis oricui este interesat. Regulamentul oficial poate fi găsit pe site-ul www.secretsanta.md La înregistrare, participanții acceptă necondiționat și irevocabil condițiile prevăzute de prezentul regulament. De asemenea, participanții la tombolă sunt de acord că Organizatorul stochează și prelucrează datele personale fără dreptul de a le transmite părților terțe (cu excepția companiilor implicate la Tombolă).

2. Durata și locul Tombolei.

Tombola se desfășoară în perioada 20 decembrie 2019 - 19 ianuarie 2020 pe site-ul www.secretsanta.md Tombola va avea loc în conformitate cu condițiile prevăzute în prezentul Regulament Oficial.

3. Dreptul la participare

Persoanele care sunt cetățeni ai Republicii Moldova, de orice vârstă, au voie să participe la Tombolă, care au îndeplinit condițiile Tombolei și și-au exprimat dorința de a participa la Tombolă (denumit în continuare „Participanți la Tombolă”). Organizatorii și rudele acestora de gradul I nu au voie să participe. Premiile din cadrul Tombolei nu vor fi livrate în afara teritoriului Republicii Moldova.

4. Condițiile Tombolei.

Pentru a participa la Tombolă, doritorii trebuie să: - trimită un cadou în cadrul proiectului, care va fi înregistrat în contul personal pe site-ul www.secretsanta.md; - aducă dovezi (fotografie cu cadoul și chitanța de expediere de la oficiul poștal) pe site-ul www.secretsanta.md La îndeplinirea condițiilor de mai sus, utilizatorul devine participant la tombola cu următoarele premii: Huawei Watch GT și Samsung Galaxy Watch Active Gold. Lista de premii poate fi completată. În cazul identificării/stabilirii unei tentative de fraudă de către Participanții la Tombolă, Organizatorul are dreptul să ia toate măsurile necesare pentru a preveni frauda și a minimiza șansele de repetare a acesteia.

5. Premiile.

Premiile vor fi: ceasuri inteligente Huawei Watch GT și Samsung Galaxy Watch Active Gold. Lista de premii poate fi completată.

6. Tombola.

Premiile vor fi înmânate la adresa: Ștefan cel Mare 202/2, după determinarea câștigătorilor până la 15 februarie 2020. Tragerea la sorți va avea loc online, prin selectarea aleatorie a câștigătorilor pe random.org. Tombola va fi afișată live în comunitatea de pe Facebook: https://www.facebook.com/secretsantamoldova/ Programul va selecta aleatoriu un singur număr din numărul total de participanți. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul www.secretsanta.md și pe rețelele de socializare ale Organizatorului. Câștigătorii vor fi contactați telefonic. Organizatorul își rezervă dreptul de a trage din nou la sorți pentru a determina un alt câștigător în caz de fraudă la înregistrare sau de nerespectare a condițiilor de participare prevăzute de prezentul Regulament.

7. Procedura de înmânare a premiilor.

Premiul este acordat câștigătorului după verificarea îndeplinirii condițiilor de participare la Tombolă și respectării tuturor condițiilor prevăzute în prezentul Regulament. Pentru a primi premiul, trebuie să prezentați un act de identitate sau un act de identitate a părinților participantului. În cazul nerespectării acestor condiții, premiile nu vor putea fi revendicate, iar Organizatorul își rezervă dreptul de a le utiliza la propria discreție. Din momentul în care premiul este acordat câștigătorului, Organizatorul este scutit de orice obligațiune și răspundere asociate cu acest premiu. Toate premiile sunt acordate câștigătorilor pe baza unui act de predare-primire, semnat de către reprezentanții Organizatorului și de către câștigător (după verificarea documentelor celui din urmă).

8. Anularea Tombolei.

Tombola poate fi anulată doar în cazul unor circumstanțe de forță majoră, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive care nu țin de acesta, să continue organizarea Tombolei.